Pieejama delikatese: laša atgriezumu pastētes recepte

Pastēte ir garšīga gan ar grauzdiņiem, gan kā smēriņš sviestmaizēm.

Lasis ir ne tikai ļoti garšīga, bet arī ne mazāk noderīga zivs. Laša gaļas sastāvā ir vesels komplekss noderīgu vielu – A un B grupas vitamīni, kas uzlabo sejas krāsu un vispārējo ādas stāvokli. Sarkanās zivis satur D vitamīna dienas normu un pusi no B12 vitamīna dienas normas, kā arī kāliju un fosforu, kas palēnina novecošanās procesus un stiprina kaulus.

Iesakām dažādot ēdienkarti un pagatavot pastēti no laša atgriezumiem pēc slavenā ukraiņu kulinārijas blogera Valērija Ponomara receptes. Pastēte izrādās ļoti maiga un ar apbrīnojamu garšu.

Pastēte no laša atgriezumiem

Sastāvdaļas:

Laša atgriezumi – 1 kg

Burkāns – 1

Sīpols – 1

Sviests – 50 g

Sāls, pipari – pēc garšas

Muskatrieksts (šķipsniņa)

Kūpināta paprika – 1,5 tējkarote

Saldais krējums (30-40 %) – 100 ml

Lauru lapa – 1

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment